Ayvacık Belediyesi

Belediyemizden Haberler

Belediye Başkanımız Mesut Bayram Görevine Başladı

Ayvacık Belediye Başkanımız Mesut Bayram, Ayvacık Adliyesi'ne giderek İlçe Seçim Kurulu Hakim Süleyman Sezer Işıkdoğan'dam mazbatasını aldı ve makamında tebrikleri kabul ederek görevine başladı.

Başkanımız; "Bugün mazbatamızı alarak görevimize başladık. Buradan bir kez daha bu göreve bizi layık gören Ayvacık halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra belediyemizi hep birlikte yöneteceğiz. Ayvacık halkıyla hep birlikte çağdaş, şeffaf ve katılımcı belediyecilik örneği göstereceğimizin sözünü veriyorum. Hepiniz sağ olun, var olun" dedi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Başkanımız